Reduceri!

98 Hectares Saperavi

110,00 MDL

Descriere

Vin roşu sec, anul recoltei 2017, produs din soiul de struguri Saperavi, recoltati în zona de Sud al Republicii Moldova, regiunea vitivinicolă Valul lui Traian.
Seria “98 Hectares” – vinuri seci cu Indicaţie Geografică Protejată (IGP), se produc din struguri selectaţi și recoltaţi manual.

Producerea vinurilor cu IGP se efectuează in conformitate cu tehnologiile moderne in vinificaţie, aşa cum: fermentarea la frig controlat şi maturarea in butoaie de stejar, aplicarea la fermentarea vinului a drojdiielor selecţionate de rasă franceză, italiană şi germană, ce permite pe deplin să descoperi aroma vinului.
Fermentaţia malolactică permite să micşorăm aciditatea vinului ce îi dă vinului un gust mai cremos şi o structură catifelată.
Obținut din vița-de-vie plantată în anul 1982.
Maturarea vinului în butoaie de stejar franțuzesc timp nu mai puţin de 6 luni..
Conţinut de alcool 13% vol.

Culoarea rubiniu întens cu tentă de rodie.
Aroma fructe de pădure, prune uscate, condimente exotice, cu notă uşoară de maturare în stejar ce dezvălie un caracter mascul vinului dat.
Gust plin, catifilat, consistent moale, cu taninuri pronunțate, resimțim într-o astringenta ușoara, trecând inrt-un postgust fructat de coacăză neagră.
Asocieri gastronomice frigărui, costița de porc la grătar, diverse preparate din carne picantă și grasă.
Se recomandă a fi consumat la temperatura de … +16°…+18°C
Se decantează înainte de a fi servit.

Informații suplimentare

Serie

98 Hectares

Volumul, L

0.75

Culoare

Rosu